Nieuws -Aktiviteiten

Pour les francophones taper ici:Les nouveautés 

EVENTING GAVERE GOES ON TOUR

 

* Het eventing Gavere Team is door omstandigheden moeten uitwijken naar een nieuwe locatie. Het eventjes geduurd voor we een nieuwe stek hadden gevonden gesteund door een entousiaste groep paardeliefhebbers.
* Vanaf dit jaar zal het Eventing Gavere Team zijn wedstrijden laten doorgaan in het glooiend landschap van de gemeente MAARKEDAL.
* In samenwerking met enkele enthousiaste leden van LRV Vlaamse ardennenruiters zijn we trots dat we ook dit jaar toch nog een eventing kunnen organiseren.
* om verwarringen te vermijden zal VZW EVENTING GAVERE de werk naam EVENTINGTEAM AMICIS hanteren. 
 
*Het eventing gavere team begint stilaan op kruissnelheid te komen. Alle voorbereidingen zijn getroffen, nieuwe ideeën zijn uitgewerkt, De werken om de terreinen in wedstrijdmodus te brengen zijn volop aan de gang. De containerhindernissen krijgen een nieuw laagje verf....... en dit om jullie een mooi parcours aan te kunnen bieden.
* Zoals je van het eventingteam gavere gewend zijn, moet de waterpartij een tikkeltje speciaal zijn....................... De voorbereidingen zijn volop aan de gang. Op onze facebookpagina kan je de evolutie nader volgen. 
 
 
* De datum voor de 8 ° wedstrijd van VZW Eventing Gavere is bekend en gaat door in het eerste weekeinde van de paasvakantie.VZW EVENTING GAVERE trekt het nieuwe seizoen 2018 op gang tijdens het eerste officiële wedstrijdweekeinde van het jaar. Dit jaar gaan onze wedstrijd door op ZATERDAG 24 maart 2018. 
         ° Zaterdag 24 maart 2018  zal de eerste JUMPINGCROSS georganiseerd worden op de terreinen aan de Weidstraat te Maarkedal
 
                            De volgende reeksen worden georganiseerd: 60 - 80 - B-90 
 
 
 
 
 
 
 ° Voor de snelle hap is er terug keuze uit een broodje met barbecueworst en een frietjes.